Puré

Användbara styckfrysta puréer för dig som arbetar i storkök, café och restaurang. Vi erbjuder ett brett sortiment högkvalitativa, näringsrika puréer med fantastisk smak och konsistens. De är enkla att använda och passar i varma och kalla rätter. Vi gör jobbet bakom kulisserna så att du kan ta genvägen i köket!

 

Goda och enkla måltidslösningar

Vår långa erfarenhet och fokus på utveckling och innovation säkerställer att du alltid får en produkt av högsta kvalitet. Vi väljer de finaste råvarorna och förädlar dem med den senaste tekniken för bibehållen näring, smak och färg.

Från råvara till
ditt kök

Vi använder bara råvaror av högsta kvalitet till våra puréer. De pastöriseras och fryses ned med flytande kväve för bibehållen näring, smak och färg. Puréerna är livsmedelssäkra att använda direkt från frys och har lång hållbarhet.
Brandeye konsistensanpassad kost

Med oss får du

Nyskördat och färskt som frysts ner när de är som bäst. Helt släta puréer. Lösfrysta droppar – enklare matlagning. Brett sortiment – något för alla. Fulla av smak och näring. Minskat matsvinn – tina bara det du behöver.
Styckfrysta puréer

Hela sortimentet

I vårt breda sortiment hittar du fantastiska frukter & bär, grymma grönsaker och populära proteiner.

Frukt & bärpuré

Våra fruktpuréer är gjorda av 100% frukt och bär. Inga tillsatser, inget tillsatt socker. 

Grönsakspuré

Våra grönsakspuréer är gjorda av de finaste grönsaker, fulla av nyttigheter och smak. 

Proteinpuré

Våra populära proteinpuréer är gjorda av högkvalitativ och näringstät kött, fågel och fisk. 

RECEPTINSPIRATION

RECEPT-
INSPIRATION

Låt dig inspireras av våra goda och enkla recept. Fulla med smak, näring och härligt inbjudande färger för såväl svårflirtade barn som stressade yrkesverksamma och äldre som tappat matlust.