Foodservice

Vi finns här för dig

Brandeye erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för dig som arbetar inom foodservice. Vi verkar för att det ska vara lätt och prisvärt att laga god och näringsrik mat som uppskattas av gästerna. 

Brandeye kroppkakor timbal

Konsistensanpassad kost

Konsistens-
anpassad kost

God och tilltalande mat borde vara en självklarhet för alla, även för de med behov av konsistensanpassad kost. Vi har råvaror och hjälpmedel men erbjuder också gratis utbildning till köksteam som vill lära sig mer.

Cube

Ett brett sortiment av högkvalitativa, näringsrika och styckfrysta puréer med fantastisk smak, färg och konsistens. Sortimentet omfattar frukt & bär, grönsaker och puré.

Styckfrysta puréer
Brandeye Kycklingfilé timbal

Formar

Med våra formar gör du enkelt timbaler, grov paté och gelékost som ser ut precis som vanlig mat – en morot eller gröna bönor, en kycklingfilé eller en köttbulle och såklart jordgubbar och ananas. 

Quorn

Veganska och vegetariska alternativ som är lättlagade, näringsrika och goda. Quorn görs av superproteinet mycoprotein från Quorn – en högkvalitativ proteinkälla som är fiberrik, har låg halt mättat fett och noll kolesterol. 

Quorn Foodservice

Banquet d'Or från Vandemoortele

Frysta bageriprodukter med hög kvalitet och autentiska smaker. Levereras djupfrysta, du väljer själv om de är ogräddade, förgräddade eller färdiggräddade.

My Originals från Vandemoortele

Ett amerikanskt produktsortiment med läckra muffins, kakor, brownies och munkar bakade enligt äkta amerikanska recept.